E Çoi I Birin Në AziI, E Moshuara I Ië Amanetin Që Ta Rrëqeth Shpirtin: Po Ta Them O DjaIë Që Ta Dish Kur…

Një djalë e çoi nënën e tj në azil dhe një ditë mori një telefonatë nga shtëpia e të moshuarve dhe i kërkojnë që të vijë sa më shpejt pasi nëna e tij po jepte shp.irt.

Djali i nxituar shpejtoi për takimin e fundit me nënen e tij, i’u afrua afër për të dëgjuar fjalët dhe dëshirat e saj të fundit, e pyeti nënen nese kishte ndonjë dëshirë
te fundit.

Tha: Po, biri im..
të lutem pajiseshtëpinë e te moshuarve me freskues sepse bën shumë nxehtë, e këtu nuk ka, po ashtu pajise me frigorifer dhe ushqime , sepse shume netë kam fjetur e uritur.

Djali i mërzitur i drejtohet nënës e cila e jepte amanetin e fundit: Nëne po pse nuk ma ke thene kete më parë e po ma thua tani?

Biri im, unë durova pa freskuese e pa frigorifer, por me dhimbsesh ti sepse nuk je mesuar të jetosh pa to, dhe do ta kesh shum vështirë kur fëmijet e tu do te sjellin këtu.

Be the first to comment on "E Çoi I Birin Në AziI, E Moshuara I Ië Amanetin Që Ta Rrëqeth Shpirtin: Po Ta Them O DjaIë Që Ta Dish Kur…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*