E duan të gjithë sot/ E gjeni dot kush është këngëtarja shqiptare në foto…


Vitete ikin dhe kujtimet mbesin.Ndaj fotografite jane nostalgjike.

Me të tipat tipare, të përdorin sytë që i qeshin dhe thuajse e pandryshuar.Ato nuk kane ndryshuar fare

Fotografia është publike nga vajza e saj, ku është në bijë e shihen të përqafuara.

Bëra nostalgjikë për kohën e kaluar, vajza e këngëtarëve Eli Fara, Marina, ka publikuar fotografi me të ëmën.

Sa do qe vitet kalojne Eli Fara eshte po e njejta e pa ndryshuar vitet nuk ka kane ndryshuar shume.

Por mejithate dite te bukura per te

Be the first to comment on "E duan të gjithë sot/ E gjeni dot kush është këngëtarja shqiptare në foto…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*