E fejuan që në moshën 10-vjeçare, vajza e sëmurë me ka ncer kërkon të pajtohet me nënën pas 7 vitesh por ajo nuk…

Në familjet shqiptare ndodh që midis pjesëtarëve të saj të ketë mosmarrë veshje dhe kon flikte të vazhdueshme derisa arrijnë në atë fazë që ndërpresin komunikimin për vite të tëra.
Në programin “Dua të të bëj të lumtur” në sezonet e mëparshme kemi parë shumë histori ku vajza kërkon të ribashkohet me familjen e saj dhe programi ka shërbyer si një urë komunikimi për t’ia arritur këtij qëllimi.shfaq vid 3on ne hapsiren rek5kamuese..

Be the first to comment on "E fejuan që në moshën 10-vjeçare, vajza e sëmurë me ka ncer kërkon të pajtohet me nënën pas 7 vitesh por ajo nuk…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*