E FRlKSHME: TeIefoni juaj po ju SHlKON, ja zbuIimi qe do ju Iere me goje hapur

E FRlKSHME: TeIefoni juaj po ju SHlKON, ja zbuIimi qe do ju Iere me goje hapur

E FRlKSHME: TeIefoni juaj po ju SHlKON, ja zbuIimi qe do ju Iere me goje hapur

Nëse keni pasur ndonjëherë dyshimin e h;idhur se telefoni juaj mund t’ju vëzhgojë, hulumtimet e reja sugjerojnë se nuk jeni duke u bërë paranojakë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Be the first to comment on "E FRlKSHME: TeIefoni juaj po ju SHlKON, ja zbuIimi qe do ju Iere me goje hapur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*