E ka lënë aktrimin/ Ja me sa merret sot Suloja i Lulkuqeve mbi mure…!

Në filmat shqiptar të l uf tës prezenca fëmijëve ka qenë e rëndësishme. Një ndër filmat më të ndjekur është dhe ai “Lulëkuqe mbi mure”. Në këtë filëm trajtohet çështja e fëmijëve jetim në kohën e l uf t ës.

Rolin e aktorit kryesor e luante i madhi Kadri Roshi, ndërsa një tjetër rol protagonist ishte ai i Sulos, që interpretohej nga aktori Krenar Arifi.

Sulo preku zemrat e të gjithëve, për shkak të fundit tr ag j ik që pati në film.

Kanë kaluar shuëm vite dhe Krenar Arifi ka ndryshuar shumë, aq shumë sa është e vështirë ta njohësh. Ai nuk e ndoqi rrugën e kinematografisë.

Be the first to comment on "E ka lënë aktrimin/ Ja me sa merret sot Suloja i Lulkuqeve mbi mure…!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*