E Kishin Mbështjellë Me Batanije Dhe Kishin Futur Në Kuti, Gjyshja Braktis Nipin Dhe Lë Një Letër: Vajza Ime Dha Shpirt Kur E Lindi, Nuk Dua Ta Rris Të Më Fal Zoti!

E kishin mbështjellë me batanije dhe kishin futur në kuti, gjyshja braktis nipin dhe lë një letër: Vajza ime dha shpirt kur e lindi, nuk dua ta rris të më fal Zoti!

E kishin mbështjellë me batanije dhe kishin futur në kuti, gjyshja braktis nipin dhe lë një letër: Vajza ime dha shpirt kur e lindi, nuk dua ta rris të më fal Zoti!

Një djalë i vogël është bra ktisur një javë pasi ka lindur. Ai ishte mbështjellë me batanije dhe e kishin futur në një kuti.Pranë fëmijët u gjet edhe një letër ku shkruhej:

Ju lutem kujdesuni për nipin tim. Vajza ime ndërroi jetë kur e lindi dhe unë nuk mund të kujdesem dot për të ta rris. Dhe unë nuk e dua sepse ai i mori jetën vajzës sime. Shpresoj që Zoti të më falë mua për këtë gjë bëra.”

Foshnja ishte lënë para një lokali dhe është marrë nga shërbimet sociale. Djalin e vogël e kanë birësuar dhe ai do të ketë një jetë më të mirë tani.

Be the first to comment on "E Kishin Mbështjellë Me Batanije Dhe Kishin Futur Në Kuti, Gjyshja Braktis Nipin Dhe Lë Një Letër: Vajza Ime Dha Shpirt Kur E Lindi, Nuk Dua Ta Rris Të Më Fal Zoti!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*