E la nënën në azil, kur shkoi ta takojë ajo i tha diçka që e la pa fjalë…

Një ditë mori një telefonatë nga shtëpia e të moshuarve dhe i kërkojnë që të vijë sa më shpejt pasi nëna e tij po jepte shpirt.

Djali i nxituar shpejtoi për takimin e fundit me nënen e tij, iu afrua afër për të dëgjuar fjalët dhe dëshirat e saj të fundit, e pyeti nënen nesë kishte ndonjë dëshirë te fundit.

Tha: Po, biri im.. të lutem pajise shtëpinë e te moshuarve me freskues sepse bën shumë nxehtë, e këtu nuk ka, po ashtu pajise me frigorifer dhe ushqime, sepse shume netë kam fjetur e uritur.

Djali i mërzitur i drejtohet nënës e cila e jepte amanetin e fundit:

Nënë po pse nuk ma ke thene kete më parë e po ma thua tani?

Tha: Biri im, unë durova pa freskuese e pa frigorifer, por më dhimbsesh ti sepse nuk je mësuar të jetosh pa to, dhe do ta kesh shumë vështirë kur fëmijet e tu do të sjellin këtu.

Be the first to comment on "E la nënën në azil, kur shkoi ta takojë ajo i tha diçka që e la pa fjalë…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*