E La Të Birin 12 Ditësh Të Flite E Iku Në Banjo, Qeni I Merr Jetën/ Nëna Ta Prek Zemrën: E Mbajta Në Krah, Ai Merrte Frymë Po Nuk E Shpëtova Dot

E la të birin 12 ditësh të flite e iku në banjo, qeni i merr jetën/ Nëna ta prek zemrën: E mbajta në krah, ai merrte frymë po nuk e shpëtova dot

E la të birin 12 ditësh të flite e iku në banjo, qeni i merr jetën/ Nëna ta prek zemrën: E mbajta në krah, ai merrte frymë po nuk e shpëtova dot

Një djalë i vogël vetëm 12 ditësh ka humbur jetën, pasi u ka fshua nga qeni që nëna dhe babai i tij mbanin në shtëpi.Nuk dihet pse qeni e bëri këtë gjë, pasi ai ka qenë shumë i dashur dhe nuk ka qenë i e gër. Nëna e tij tregon se djali i saj Elon ishte ende gjallë, kur ajo thirri ambulancën.

Me lot në sy nëna ka treguar momentet e fundit të djalit të saj të vogël. Ajo tha:
E mbajta në krah, ai merrte ende frymë.

Në momentin kur qeni e kishte bërë këtë gjë, gruaja kishte qenë në tualet kurse burri ishte jashtë në oborr me fëmijën tjetrët. Kurse të voglin, ajo e kishte lënë në gjumë.

Prindërit humbën djalin e tyre, por tani edhe do të he tohen, pasi thuhet se kanë qenë të pakujdeshëm.

Be the first to comment on "E La Të Birin 12 Ditësh Të Flite E Iku Në Banjo, Qeni I Merr Jetën/ Nëna Ta Prek Zemrën: E Mbajta Në Krah, Ai Merrte Frymë Po Nuk E Shpëtova Dot"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*