E mbajti sekret për një kohë të gjatë ,Vasundra e ‘Bidaait’ prezanton bashkëshortin…FOTO

Me siguri të gjithë e mbani mend serialin indian “Bidaai”, i cili mbërtheu përpara ekranit të gjithë shqiptarët dhe historia e dy motrave, Sadnës dhe Ragnit, përloti publikun.

E pjesë e ktij seriali ishte dhe aktorja e njohur indiane Seema Kapoor.
Aktorja luante rolin e Vasundrës e cila ishte vjehrra e Sadnës.
Roli i saj gjithashtu pati dhe një impakt në publik.

Por përsa i përket jetës private Seema ka qënë shumë hermetike.
Por së fundmi Seema Kapoor ka hequr dorë nga ky rregull dhe ka postuar për herë të parë një foto me bashkëshortin.

Ai shfaqet duke e ushqyer aktoren me një ëmbëlsirë dhe ajo i bën një dedikim.
“Ëmbëlsia jote është më e ëmbël se ëmbëlsira”-shkruan Vasundra.