E pa degjuar me pare 13-vjeçarja nga Elbasani me fëmijën 1-muajsh: Më nxirrni bashkëshortin nga ƅurgu.


Një çift te rinjsh 16 vjeç djali dhe 13-vjeçe nusja, janë prindër të një foshnjeje 1-muajsh ata jane prinder te nje femije.

Mamaja e 16-vjeçarit kërkon ndihmë, pasi djali i saj ka 6 muaj në ƅurg nga qe eshte babai i femijes. Por sot 13-vjeçarja thotë se ai nuk e ka ɗhu nuar dhe gjithçka e ka bërë e shtyrë nga e ëma, që nuk e donte këtë lidhje.

Ndaj tani nena do qe djali te bashkohet me vazjen dhe femijen e tyre por problemi eshte se ai eshte brenda per shkak te asaj qe ka bere

per me shume shikoni videon.

Be the first to comment on "E pa degjuar me pare 13-vjeçarja nga Elbasani me fëmijën 1-muajsh: Më nxirrni bashkëshortin nga ƅurgu."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*