E Pabesueshme: Nga Katër Foshnjat E Para Për Vitin 2021 Në Zvicër, Tre Janë Shqiptarë

E pabesueshme: Nga katër foshnjat e para për vitin 2021 në Zvicër, tre janë shqiptarë

Foshnja e parë e vitit 2021 në Zvicër lindi në minutën e parë të vitit 2021 në Spitalin e Baselit.

Najla është foshnja shqiptare që është qytetarja e parë zvicërane e lindur në 2021.
Najla ka lindur e gjatë 44 centimetra dhe peshon 2440 gram, shkruan Indeksonline.

Janis Manuel quhet foshnja e dytë që lindi në Zvicër në spitalin Baden Cantonal

Kiani dhe Troi janë dy foshnjat shqiptare që u bënë banorët e parë në Zvicër në 2021./Shtyp hapsiren reklamuese shfaq videon

Be the first to comment on "E Pabesueshme: Nga Katër Foshnjat E Para Për Vitin 2021 Në Zvicër, Tre Janë Shqiptarë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*