E rrallë: 12-vjeçarja bëhet nënë

Një 12 vjeçare nga Britania, sipas të gjitha gjasave del të jetë nëna më e rePolicia ka filluar he tim et në lidhje me rastin sepse edhe babai i këtij fëmije është vetëm disa vjet më i madh se sa vajza, shkruan Dail ymail.Ky fëmijë, identiteti i të cilës ende nuk është zbuluar, pritet të lind në të ardhmen e afërt fëmijën e saj.
Policia ka bërë të ditur se vetëm disa të dhëna mund të bëhet publike, për arsye li gjo re.

Kohë më parë rekordin për nënën më të re në Britani e mbante një 12 vjeçare e cila u p ërd.hun ua nga vëllau i saj.Teresa Middleton, nga Sko cia është vajza e cila ishte vetëm 12 vjeçare kur kreu lindjen e saj të parë.
Middleton është kujdesur dy vitet e para për vajzën e saj Annie por pastaj është marrë në kujdes nga Po lic ia kur këta të fundit kuptuan identitetin e babait të vajzës.shtype rek.lamen dhe shiko vi.deon ep lote

Be the first to comment on "E rrallë: 12-vjeçarja bëhet nënë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*