E tallnin se jetonte në një barakë, por kur u futën brenda s’e deshën veten

Nje 30 vjecare nga New York nje dite teksa shfletonte nje faqe shitjesh ne nternet vendosi dhe bleu nje autobus te vjeter per 7 mije dollare pasi menjehere i lindi nje plan ne mendje.

Xhesi Lipkin doli kunder familjes dhe filloi te realizonte planin e saj duke e shnderruar kete kamion te vjeter ne shtepine e saj te re.

Ajo nuk hoqi dore nga ideja e saj duke kerkuar fillimisht nje arkitekt per te ndihmuar ne menaxhimin e hapesires tek plan hartimi i shtepise se saj.

Ne fakt Xhesi harxhoi rreth 3 vjet dhe investoi me shume se 125 mije dollare.
Autobusi i saj ne fund u shnderruar ne nje veper arti qe mund te habiste kedo qe nga jashte e shihnin si nje relike.

Mund te dallohet shume bukur ne foto te gjitha mobiljet qe jane bere enkas per kete ‘shtepi te re’

Be the first to comment on "E tallnin se jetonte në një barakë, por kur u futën brenda s’e deshën veten"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*