E thotë pa siklet fare Iris Luarasi: Puthjen e parë nuk ia kam dhënë burrit tim unë, isha shumë e vogël në atë kohë

E thotë pa siklet fare Iris Luarasi: Puthjen e parë nuk ia kam dhënë burrit tim unë, isha shumë e vogël në atë kohë

E thotë pa siklet fare Iris Luarasi: Puthjen e parë nuk ia kam dhënë burrit tim unë, isha shumë e vogël në atë kohë


Në studion e “Shiko Kush LUAN” u improvizua një klasë mësimi dhe studentët e zysh Irisit ishin pikërisht pjesëtarët e skuadrës së kuqe ku dhe ajo bënte pjesë.

Ndryshe nga ato orët normale të mësimit ku pedagogu pyet dhe studentët përgjigjen, këtë herë në lojën e organizuar për të, ishin vet “studentët” që pyesnin dhe zysh Irisi kishte për detyrë t’u përgjigjej pyetjeve të tyre.

Në një nga pyetjet ishte se kur e ka dhënë puthjen e saj të parë, zysh Irisi na habiti me përgjigjen e saj duke pranuar se në fakt puthja e parë ka ndodhur me dikë tjetër e jo me bashkëshortin e saj Eno.

Gjithsesi ajo nuk na zbuloi personin të cilit ja ka dhuruar këtë puthje, por na tregoi vetëm se periudha që ka ndodhur ka qenë kur zysh Irisi ishte në fund të gjimnazit.

Be the first to comment on "E thotë pa siklet fare Iris Luarasi: Puthjen e parë nuk ia kam dhënë burrit tim unë, isha shumë e vogël në atë kohë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*