E Tm.Errshme, Nëna Hedh Foshnjen 1 Ditëshe Në Plehra Sepse Nuk E ….. (VIDEO) Uncategorized

Kamerat kanë filmuar momentin kur një nënë e re lë vajzën e saj vetëm 1 ditëshe në një kosh mbeturinash në mes të rrugës dhe më pas e qetë largohet për në punë sepse nuk donte të humbiste punën, bëri të ditur po lic ia braziliane.Shty,pe rek.lam.e dhe shi.ko vid.eon.

Ngjarja u regjistrua në juglindje të Brazilit. Banorët gjetën vajzën e porsalindur të mbështjellë me një batanije rozë dhe të futur brenda në një qese.Ata dëgjuan të q ar at e fëmijës dhe lajmëruan menjëherë shërbimin e em erg je nc ës.

P oli ci a a r res to i 25 vjeçaren në ambientet e punës. Kolegët pasi kishin dëgjuar lajmin për fëmijën e b ra kti s ur kishin dy sh ua r për kolegen e tyre kur kishin vënë re se asaj i ishte zh du ku r barku brenda një nate.Vajza kishte dy muaj që punonte si pastruese në një lavazh makinash dhe ishte përpjekur tia fshihte drejtuesve të saj për shkak se kishte fr ik ë se do të h umb is te vendin e punës

Mendohet se nëna e re kishte lindur në shtëpi, pa shkuar fare në s pit al, ndërsa kamerat e sigurisë filmuan momentin kur nëna singël e qetë kalon rrugën me foshnjën në krah, më pas e lë atë në një kosh plehrash dhe largohet e qetë.

Foshnja e cila peshon 3.6 kg është dërguar në s p ita l për tiu në nsh tru ar të gjitha analizave

Be the first to comment on "E Tm.Errshme, Nëna Hedh Foshnjen 1 Ditëshe Në Plehra Sepse Nuk E ….. (VIDEO) Uncategorized"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*