E tme.rrshme: Dasma kthehet në tr.agjedi, vd.es çifti 5 minuta pas ceremonisë(VIDEO)

E tme.rrshme: Dasma kthehet në tr.agjedi, vd.es çifti 5 minuta pas ceremonisë(VIDEO)

E tme.rrshme: Dasma kthehet në tr.agjedi, vd.es çifti 5 minuta pas ceremonisë(VIDEO)

Një çift amerikan vd iq tr ag jiki sht në Teksas 5 minuta pas përfundimit të dasmës së tyre. Harley Morgan, 19-vjeç and Rhiannon Boudreaux 20-vjeç po udhëtonin me makinën e tyre kur një kamion që transportonte një traktor i go. diti fort në autostradë dhe për pas.ojë çifti i ri ndërroi jetë në ditën më të bukur. Dëshmitarët thanë për mediat amerikane se mjeti ku ndodheshin dy të rinjtë u rrotullua disa herë.shtype rek.lamen dhe shiko vi.deon e plote

Be the first to comment on "E tme.rrshme: Dasma kthehet në tr.agjedi, vd.es çifti 5 minuta pas ceremonisë(VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*