E Tme Rshme!!! E Donin Djalë, Çifti Br.Aktis Vajzën E Porsalindur, Momenti Kur Policia E Gjen Në Koshin E Mbeturinave

E Tme Rshme!!! E Donin Djalë, Çifti Br.Aktis Vajzën E Porsalindur, Momenti Kur Policia E Gjen Në Koshin E Mbeturinave

E Tme Rshme!!! E Donin Djalë, Çifti Br.Aktis Vajzën E Porsalindur, Momenti Kur Policia E Gjen Në Koshin E Mbeturinave

Nje vajzë e porsalindur është gjetur e bra ktis ur në një kosh mbeturinash në jug të Kinës. Dyshohet se prindërit e saj e kishin lënë aty, pasi dëshironin djalë. Sipas raportimeve foshnja ishte br ak ti sur nga babai i saj vetëm pak orë pasi kishte ardhur në jetë, sepse familja tanimë i kishte dy vajza. Prania e vajzës në afërsi të koshit u vu re nga një pastrues rruge, i cili sapo e pa telefonoi menjëherë po licin ë.Prindërit e të mi tu rës janë ar rest uar menjëherë nga po lici a dhe mbi to rë ndon a k uza e br ak tisj es. Në po lici, nëna e fëmijës, e identifikuar si një 21-vjeçare e quajtur Li, tregoi se ajo dhe familja e burrit ishin zhg ënj yer së tepërmi kur zbuluan se kishte lindur vajzë. Ndërsa babai i quajtur Zhang, rrëfeu para hetu esve se “ëndrra e tij për të pasur një djalë u co pëtua” kur lindi vajza e tretë.

Të pasurit djalë në familje, lidhet me një traditë të lashtë kineze, në të cilën thuhet se ai do të mbajë lart emrin e familjes.

Be the first to comment on "E Tme Rshme!!! E Donin Djalë, Çifti Br.Aktis Vajzën E Porsalindur, Momenti Kur Policia E Gjen Në Koshin E Mbeturinave"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*