E Tmerrshme! 24-Vjeçarja I Merr J Etën Djalit Të Saj 2 Muajsh

E Tmerrshme! 24-Vjeçarja I Merr J Etën Djalit Të Saj 2 Muajsh

E Tmerrshme! 24-Vjeçarja I Merr J Etën Djalit Të Saj 2 Muajsh

Një nënë i ka ma rrë j etën djalit të saj të vogël, pasi ai qante shumë. Leo i vogël si ka treguar nëna e pen duar, kishte qarë shumë dhe ajo nuk mund ta dur onte më.

Dhe më pas ai hesh ti përgjithmonë. Nëna e tij Jessica K. 24 vjeçe e shk undi derisa sa i vogli dha shp irt. Leo ishte vetem dy mujash e gjy smë.

Në sallën e gj yqit ajo ka treguar:
Unë nuk e di ja se po i bëja keq, doja vetëm ta qe tësoja. Ai ishte gjith monë i qetë, por atë të diel nuk e di pse qante aq shumë. Isha e mbinga rkuar atë ditë dhe shumë e str esuar.”

Be the first to comment on "E Tmerrshme! 24-Vjeçarja I Merr J Etën Djalit Të Saj 2 Muajsh"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*