Edi Rama tregon sa shumë ka hequr/ Kam jetuar me qera, nuk kam pasur shtëpi, Linda më bëri me shtëpi

Kryeministri Edi Rama, ka bërë një rrëfim për Blendi Fevziun, ku pak muaj para zgjedhjeve, u shpjegoi mbarë shqiptarëve, se sa i ndershëm është dhe sa inat i ka paratë.

Rama Takes his War on Media to Albanians’ Phones | Balkan Insight

Në këtë intervistë-rrëfim, më shumë një përpjekje për shpërlarje, në vitin e fundit të pushtetit, Rama fillimisht e shëtiti Fevziun në disa metra katrorë, mes objekteve që mban në zyrë.

Më pas, ai u shpall një anti-komunist radikal të cilin PD-ja nuk e meritonte dhe rreth fundit të rrëfimit, Rama shpjegoi varfërinë ku ka jetuar, shtëpitë me qira ku rrinte dhe pastaj shfaqjen e Linda Ramës, që e bëri me shtëpi në formë vile, të ndërtuar mbi një tokë që e kishte që prej viteve 2000.

Kam patur fatin të mos i ndrydh pasionet për shkak pamundësie, sepse i kam patur mundësitë t’i ushtroj. Jam i dhënë pas artit, librave, shqip-shkrimit, kësaj pune, këto nuk kërkojnë asgjë përtej mundësive që unë kam.

Me poshte shikoni njeren nga videot mjaft interesante,duke kli.kuar mbi rekl5ame…

Be the first to comment on "Edi Rama tregon sa shumë ka hequr/ Kam jetuar me qera, nuk kam pasur shtëpi, Linda më bëri me shtëpi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*