Edi Ramën nuk e kemi parë ndonjëherë kështu, përlotet para kamerave dhe tregon pengun më të madh të jetës: Djali po më rritet dhe unë…


Kryeministri Edi Rama në fjalën e tij para qytetarëve vlonjatë, ka zbuluar dhe pe ngun e tij më të madh.

Kreu i qeverisë shprehet se djalin e tij të vogël e lë në gjumë dhe e gjen në gjumë. “Unë e para një herë po të më pyesje për dëshirën, vetëm për dëshirën nëse do zhv ishesha nga çdo gjë tjetër, e do ecja nga dëshira, të them të drejtën do kisha dashur të kthehesha në shtëpi pas kaq e kaq vitesh, në kuptimin më të mirë të fjalës. Po rritet djali i vogël, e le në gjumë dhe e gjej në gjumë në pjesën më të madhe të kohës.

Kjo është pjesa e izoluar nga gjëja tjetër. Është pasioni i kësaj pune dhe detyrimi për ti çuar deri në fund bet ejat që nuk kanë fund. Kjo është sf ida e këtij lidershipi, kemi marrë përsipër një gjë, këta janë më të rinj, kanë dhe beteja me njëri tjetrin se unë jam më i gjatë se këta. Unë nuk e them se duhet thënë, e besoj si dritën që shof këtu, ky vend që ashtu si sot ka vendosur bazat për të shkuar e për ta mbyllur këtë fazë, mund të kthehet sa hap e mbyll sytë pas”, u shpreh Rama.

Be the first to comment on "Edi Ramën nuk e kemi parë ndonjëherë kështu, përlotet para kamerave dhe tregon pengun më të madh të jetës: Djali po më rritet dhe unë…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*