Elvis Naci jep lajmin e bukur në muajin e shenjtë të Ramazanit/ Shqiptarët janë zemër flori: Mblidhen paratë për të shpëtuar vogëlushin 9-vjecar që ka bërë 20 ndërhyrje…

Dean Berberaj është vetëm 9 vjeç, dhe deri më tani ka kryer hiç më pak se 20 ope racione. Deani rre zikon jetën, çdo ditë bën Dialize e nuk jeton dot pa aparaturen.

Venat po i dë mtohen dhe mezi po qëndron nga dh imbjet.
Familja ka gjetur një spital në Itali, ope racionet për t’ia ndërtuar rrugët urinare nga e para dhe transplatin e veshkës që do t’ia dh urojë babai, kushton 105.000 euro, shifër kjo e cila është arritur të mblidhet.

Është Elvis Naçi ai i cili ka bërë me dije se Deani do të niset shumë shpejt për në Itali.

“Lajm i Madh: Faleminderit Zot! Deani do te niset shume shpejt me avion charter per ne Itali.
Le te lutemi bashke per Deanin qe te sherohet plotesisht.
Çdo Amin i juaji qofte lehtesim per dhimbjet dhe sherim per te. Amin!”, ka shkruar Naçi.

Be the first to comment on "Elvis Naci jep lajmin e bukur në muajin e shenjtë të Ramazanit/ Shqiptarët janë zemër flori: Mblidhen paratë për të shpëtuar vogëlushin 9-vjecar që ka bërë 20 ndërhyrje…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*