Epo dhëndër si aktori i njohur turk pastë çdo vjehrrë shqiptare! Burri i Alemdës bën gjestin e bukur për nënën e saj…


Bashkëshorti i Almeda Abazit aktori turk Tolgahan Sayisman ëshë shumë i njohur në Turqi por edhe në Shqipëri.

Almeda e Tolgahan duket se e kalojnë shumë bukur mes vete, ata shpesh postojnë fotografi nga përditshmëria. Por, nuk e kalojnë mirë vetëm këta të dy raporte të mira duket se kanë edhe me familjen e gjerë.

Së fundmi Tolgahan ka postuar një fotografi me nënën dhe motrën e Almedes që dëshmon edhe më shumë raportet e mira që kanë.

Be the first to comment on "Epo dhëndër si aktori i njohur turk pastë çdo vjehrrë shqiptare! Burri i Alemdës bën gjestin e bukur për nënën e saj…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*