Eranda Libohova Flet Si Rrallë Më Parë: Atë Që Kalova Unë Mos E Heqtë Njeri, Më Jepnin Ilaçe Të Qetësohesha!

Këngëtarja Eranda Libohova ka rrëfyer sëfundmi një ndër fo bitë e saj më të mëdha. Ajo ka treguar se ka fo bi aeroplanin dhe s’është diçka kalimtare, por e ka detyruar që prej 10 vitesh të mos udhëtojë me avion por të përdor vetëm makinën.

Ajo tregoi se ka fr ikë nga avioni dhe kjo kishte ardhur pas një eksperience udhëtimi për në SHBA. Këngëtarja rrëfeu se avioni është një t merr për të pas asaj dite përdorte vetëm makinën.shfaq vi3deon duke shtypur hapsiren reklam3uese

“Ishte një udhëtim i gjatë dhe unë e dija që r rez iku i avionit është kur ngrihet dhe kur ulet, por në momentin që ai u ngrit filloi të lëkundej shumë, kishte turbulenca.

Ishte një ndjesia shumë e keqe saqë mendova se do të binim. Të gjithë aty më jepnin alkool ose ndonjë medikament për t’u qetësuar që të paktën të më zinte gjumi sepse isha shumë në a nkth deri në përfundimin e udhëtimit. Që nga ai rast unë nuk udhëtoj më me avion”, tha Eranda.

Be the first to comment on "Eranda Libohova Flet Si Rrallë Më Parë: Atë Që Kalova Unë Mos E Heqtë Njeri, Më Jepnin Ilaçe Të Qetësohesha!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*