Erdogan me Shqiptarët jemi të një gjaku, martohuni me vajza Shqiptare (Video)

Shqipëria është një vend unik me shumëllojshmëri fetare dhe kulturore dhe në këtë aspekt ka një respekt reciprok mes myslimaneve dhe të krishterëve. Kjo bashkëjetesë në këtë drejtim është një pasuri dhe unë lutem shpesh që kjo të mbështetet edhe më tej nga Shqipëria.Ai tha se me Shqiptarët jemi të një gjaku, martohuni me vajza Shqiptare . shfaq rekl5amen per tu hapur vid.eo

Be the first to comment on "Erdogan me Shqiptarët jemi të një gjaku, martohuni me vajza Shqiptare (Video)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*