Eshtë Mëse I Përhapur : Këto Janë Disa Shenja Që Tregojnë Se Vuani Nga Infe Ksioni Në Veshka Dhe Fruti Që Bën Mrekulli Për Shërimin E Këtij

Inf eksionet në veshka dhe ato në rrugët urinare janë të përhapura ndjeshëm sidomos në periudhën e vjeshtës.

Inf eksionet nisin që nga veshkat e deri në traktin urinar duke u ma nifestuar me dhi mbje, temperaturë dhe dj egie.

Problemet me inf eksionet nuk duhen anashkaluar sepse i hapin rrugën problemeve të tjera që rëndojnë shëndetin.

Hapi i parë në rastin e këtyre inf eksioneve është pirja e sa më shumë ujë dhe lëngje për të nxjerrë bak. teret nga organizmi.

Një nga lëngjet më të mira kundër këtyre inf. eksioneve është ai i shegës, i cili është i pasur me antioksidantë.

Vlerat Shëndetësore Të Shegës.

Sipas të dhënave shega është e pasur me vitaminë C dhe antioksidantë që luajnë një rol thelbësor në parandalimin e akumulimit të bak tereve në veshka dhe rrugët urinare.

Vitamina C forcon imunitetin dhe e bën atë më të aftë të lu. ftojë bak teret ndërsa antioksidantët elim. inojnë toksinat.

Një sistem i fortë imunitar ofron një shërim më të shpejtë të këtyre inf. eksioneve.

Si Të Përdorni Lëngun E Shegës Kundër Inf. eksioneve

Për shëndetin e veshkave dhe të traktit urinar, ekspertët rekomandojnë ngrënien e një shege ose pirjen e lëngut të saj çdo mbrëmje pas darkës.

Pirja e rregullt e lëngut të shegës largon shenjat e inf. eksioneve dhe rezultatet vërehen shumë shpejt.

Be the first to comment on "Eshtë Mëse I Përhapur : Këto Janë Disa Shenja Që Tregojnë Se Vuani Nga Infe Ksioni Në Veshka Dhe Fruti Që Bën Mrekulli Për Shërimin E Këtij"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*