Flutura Acka flet pasi tha shqiptarët do ikin sot/ Shqiptarët do t’i gjunjëzohen Ramës, ashtu si…

Kandidatja për deputete e Partisë Demokratike në Qarkun e Elbasanit, Flutura Açka, në lidhje “Skype” në “A Show” foli për zgjedhjet e 25 prillit dhe situatën në vendin tonë.

Sipas saj, në Elbasan ka qenë një situatë tejet e tens ionuar, teksa deklaron se me marrjen e mandatit të tretë të Ramës, Shqipëria ka hyrë në një dikt aturë të rrez ikshme.

“Kam takuar dhe të majtë që prisnin kthesën. Elektorati i majtë, jo Rilindja, nuk është i gjithi në festë, ka dhe të trishtuar. Nga mënyra se si e majta e erdhi në pushtet, domethënë Rilindja se nuk është e majtë, është e trishtueshme. Fakti që Rama ka qenë kaq i sigurt, e kishte përgatitur marrjen e zgjedhjeve. Rama është i lodhur, por egoja e tij bëri që të marrë në këtë mënyrë mandatin e tretë.

Shqipëria është e detyruar të gjunjëzohet sot një di ktature të rr ezikshme.

Pse di ktaturë? Sepse mekanizmi që na çoi në këto zgjedhje, ishte i fr ikshëm. Vetëm etërit e komunizmit mund ta përgatisnin këtë gjë. Pse nuk u krijuar partitë e vogla para disa vitesh, por para pak muajsh. Ato janë sponosorizime për të përçarë të djathtën.

Be the first to comment on "Flutura Acka flet pasi tha shqiptarët do ikin sot/ Shqiptarët do t’i gjunjëzohen Ramës, ashtu si…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*