Fotoja që preku gjith njerzit, ja çfarë tha infermierja qe e beri kete Foto

Fotoja që preku gjith njerzit, ja çfarë tha infermierja qe e beri kete Foto

Fotoja që preku gjith njerzit, ja çfarë tha infermierja qe e beri kete Foto

Infermierja që bëri këtë fotografi kishte shkruar: Kanë kaluar 23 ditë që kur ky pacient mbërriti në spital dhe gjatë këtyre 23 ditëve askush nga familja e tij nuk erdhi të pyeste për shëndetin e tij. Por një pëllumb vjen çdo 2 ditë dhe ulet në shtratin e tij. Qëndron për pak kohë dhe pastaj ikëm e fluturon lart në qiell.

Më vonë e zbuluam se burri ulej çdo ditë në stolin e parkut dhe ushqente pëllumbat duke përfshirë edhe këtë pëllumb të veçantë.

Njerëzit e harruan, por shpendi jo.

Be the first to comment on "Fotoja që preku gjith njerzit, ja çfarë tha infermierja qe e beri kete Foto"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*