Frikohet Te Hynë Dhëndërr, Qan Me Lotë: “Aman Mos Më Martoni!”

Do të vdisni duke qeshur me këtë dhëndërr, qan me lotë: “Aman mos më martoni!” Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Itali. Gjatë një martesë burri që po martohej ka shpërthyer në të qara dhe përgjërime. I riu me emrin Kumar ka thënë për mediat indiane se vëllai i nuses, të cilin e kishte edhe shok, e kishte rrëmbyer pa dëshirën e tij për t’a martuar me të motrën,shtyp re,klamn dhe sh ikoje pam jen e plo të.

Be the first to comment on "Frikohet Te Hynë Dhëndërr, Qan Me Lotë: “Aman Mos Më Martoni!”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*