Fryrja E Stomakut Krijon Probleme Shumë Serioze, Të Cilat Mund Të Jenë Të Rrezikshme Për Jetën!

Ndoshta ju keni një stomak të fryrë dhe jeni të tensionuar në lidhje me të, por nuk keni bërë asgjë për ta reduktuar.
Ju duhet të jenë të shqetësuar në lidhje me fryrjen e barkut dhe të vizitoheni tek një mjek për shkak se ajo mund të thotë diçka të keqe, transmeton Qiriu.al.

Këto janë shenja të sëmundjes që shkakton fryrja e barkut:
Kan.ceri kolorektal – Nëse ka një fryrje të vazhdueshme dhe gjak në jashtëqitjen, atëherë do të thotë se bëhet fjalë për kan.cerin e zorrës së trashë.

Diverticulitis – Nëse fryrja e barkut pas dhimbjeve të barkut shoqërohet së bashku me kapsllëk ose diarre, atëherë kjo do të thotë diverticulitis.

Kanceri i pankreasit – Kur fryrja shoqërohet me verdhëz, oreks të dobët, dhe dhimbje të barkut dhe dhimbje prapa.

Sëmundje të mëlçisë – Nëse ka lëngje në bark dhe verdhëz, ajo është për shkak të sëmundjes së mëlçisë.

Be the first to comment on "Fryrja E Stomakut Krijon Probleme Shumë Serioze, Të Cilat Mund Të Jenë Të Rrezikshme Për Jetën!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*