Gjej dikë që të do kaq shumë sa unë. Letra prekëse e babait për të bijën

Gjej dikë që të do kaq shumë sa unë. Letra prekëse e babait për të bijën

Gjej dikë që të do kaq shumë sa unë. Letra prekëse e babait për të bijën

E di që nuk mund të zgjedh për ty, por do më pëlqente të të shikoja përkrah një burri që di të të vlerësojë për atë që je, që të do dhe të respekton në çdo moment e që të mbron nga çdo rr..ez.ik. Se ti gjithmonë do jesh bebushja ime dhe më dukesh ende e brishtë. Dashurohu me një burrë korrekt dhe të drejtë, që humbet duke të të parë, që të shikon ashtu siç nuk ka parë askënd në jetë, që bën gjithçka për ty. Dashurohu me një burrë që është i aftë të të mbrojë nga mo.nstrat dhe që është gati të bëjë mijëra b.et.eja për ty.

Dashurohu me një burrë që është i aftë të gatuajë për ty kur të jesh e lodhur, që të qepë kopsën e rënë të xhaketës dhe që të bën masazh kur je e lodhur. Dashurohu me një burrë që e di vlerën e familjes dhe shoqërisë. Me një burrë të ndershëm që të vetmen gjë që di të vj.edhë është zemra jote.Dashurohu me një burrë që është i interesuar të të bëjë të lumtur, që të bën gjithmonë të qeshësh, që bën sa mundet për të të sjellë në humor edhe në momente të vë.shtira. Dashurohu me një burrë që mund të jetë i pasur, por që pasurinë më të madhe të konsideron ty dhe që nuk i dis.krim.inon ata që kanë më pak

Be the first to comment on "Gjej dikë që të do kaq shumë sa unë. Letra prekëse e babait për të bijën"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*