Gjeti Një Gur Të Zi Në Park Dhe E Mori Pa E Ditur Se Do T’i Ndryshonte Jetën

Gjeti një gur të zi në park dhe e mori pa e ditur se do t’i ndryshonte jetën

Victoria Brodski, 25 vjeç nga Tulsa, Oklahoma, kohët e fundit vizitoi kraterin e diamanteve State Park në Shtetet e Bashkuara: i vetmi vend ku të gjithë kanë mundësi të gjejnë një gur të çmuar.

Victoria erdhi në park dhe papritur mori në dorë diamantin pa e kuptuar se ishte i tillë, pasi në fillim kishte menduar se ishte gur i zakonshëm.
Por, kur e analizuan gurin, ata zbuluan se ishte një diamant 2.65 karat, vlera e të cilit është shumë e lartë.
Edhe pse të tjerët kanë gjetur gurë të çmuar të ndryshëm në park, ky është ndër gurët më të rëndësishëm për vlerën e tij dhe peshën.shtyp hapsiren me poshte shiko vi;deon

Be the first to comment on "Gjeti Një Gur Të Zi Në Park Dhe E Mori Pa E Ditur Se Do T’i Ndryshonte Jetën"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*