Gjinon Që U Martua 14 Vjeç Me Marigonë E Kujtoni? Ja Si Duket Ai Sot Dhe Do Habiteni Se Ku Jeton…

Filmi “14 vjeç dhëndër” na ka go zhduar të gjithëve para ekranit të televizorit dikur. E sigurisht, që kemi qeshur të gjithë me batuat e djaloshit, që në film mbante emrin Gjino dhe që e martuan që 14-vjeç.

Aktori që luajti rolin e Gjinos, quhet Admir Sorra. Sot ai ka ndryshuar shumë dhe shumë pak ngjason me Gjinon e dikurshëm. Aktualisht ai jeton në Vlorë,

por disa vite më parë ai ka jetuar edhe jashtë shtetit. Aktori sot është një burrë i pamshëm, por buzëqeshjen naive të Gjinos e ka ruajtur ende.

Be the first to comment on "Gjinon Që U Martua 14 Vjeç Me Marigonë E Kujtoni? Ja Si Duket Ai Sot Dhe Do Habiteni Se Ku Jeton…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*