Gjysëm Limoni Dhe Pak Ujë Të Vakët, E Keni Bërë Ndonjëherë Këtë Kurë? Ja 6 Problemet Që Kuron Dhe Bën Më Së Miri Që

Limoni njihet për vetitë e tij terapeutike dhe shumë njerëz e kanë kthyer në zakon të shëndetshëm, pirjen e një gote ujë me lëngun e një limoni të shtry dhur çdo ditë.

I pasur me acide organike, të tilla si acid citrik, limoni stimulon jargëzimin dhe largon etjen. Ky agrum ofron shumë veti të tjera terapeutike, duke qenë shumë i pasur me lëndë ushqyese.

Pirja e një gote uji me lëng limoni çdo mëngjes ofron dhjetëra veti terapeutike dhe më poshtë po rendisim 6 më të rëndësishmet.
-Shija e limonit është acide, por ndihmon në rritjen e se kretimit të acideve në urinë, kështu që efekti i tij në gj. ak dhe trup alkalizon dhe detoksifikon.

-Një gotë ujë me gjysmë limoni ka rreth 2 kilokalori, dhe përmban 10 mg kalium, 4 mg vitaminë C dhe 0.5 gramë fibra. Kjo përmbajtje përmirëson qarkullimin e gja. kut.

Be the first to comment on "Gjysëm Limoni Dhe Pak Ujë Të Vakët, E Keni Bërë Ndonjëherë Këtë Kurë? Ja 6 Problemet Që Kuron Dhe Bën Më Së Miri Që"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*