Halil Kastrati Ofron Ndihmë Për Të Prekurit Nga Shpërthimi Në Ferizaj

Halil Kastrati ofron ndihmë për të prekurit nga shpërthimi në Ferizaj

Halil Kastrati ofron ndihmë për të prekurit nga shpërthimi në Ferizaj

Kryetari i Ferizajt, Agim Aliu tregon se humanisti Halil Kastrati është shprehur i gatshëm për të ndihmuar rreth shpërthimit të djeshëm në Ferizaj.

Aliu ka falënderuar Kastratin për solidaritetin dhe gatishmërinë për të ndihmuar.

Ky është postimi i tij i plotë:

E gjitha Kosova dhe qytetarët anekënd trojeve etnike, u solidarizuan dje e sot me shpërthimin që shkaktoi dhjetëra të lënduar në Ferizaj. I gatshëm për të dhënë ndihmën e tij, u ofrua menjëherë edhe humanisti shembullor, Halil Kastrati.
Sot, prita në zyrën time humanistin Halil Kastrati bashkë me anëtarët e tjerë të shoqatës “Jetimat e Ballkanit” për t’i falënderuar për solidaritetin dhe gatishmërinë që në momentin e parë, për të ndihmuar për rastin e shpërthimit të djeshëm.

Be the first to comment on "Halil Kastrati Ofron Ndihmë Për Të Prekurit Nga Shpërthimi Në Ferizaj"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*