Histori Si Në Përralla: Ja Se Si Ky Burrë E Mbajti Premtimin E Bërë 20 Vjetë Më Parë Dhe U Martua Me Vajzën Që Donte…

Për shumë njerëz, pëlqimet në kopësht nuk zgjasin përtej ditëve të tyre. Të gjitha përqafimet dhe propozimet e martesës bëhen vetëm kujtime të ëmbla të ditëve të tyre fëminore. Megjithatë, ky çift ka provuar se pëlqimet e kohës së kopështit mund të zgjasë përgjithmonë. Çifti, Laura dhe Matt u takuan për herë të parë kur ishin tre vjeç në kopësht. Matt madje kujton një nga kujtimet e…Për më shumë nd!q3ni vid 3on duke Shty pn! ne fo,to rek51a,men po,sht3 ket!j shkri,mi ju ha pen pam,jet…

Be the first to comment on "Histori Si Në Përralla: Ja Se Si Ky Burrë E Mbajti Premtimin E Bërë 20 Vjetë Më Parë Dhe U Martua Me Vajzën Që Donte…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*