Historia E Bujshme E Dy Motrave Shqiptar Që Notuan 12 Orë Për T’i Shpëtuar Regjimit Të Enver Hoxhës

Re;gjimi dik;tatorial i vendosur në Shqipëri nga Enver Hoxha ka qenë një ndër re.gjimet më të egra, që ka njohur historia botërore. Gjatë këtij regj’imi shumë persona të pafajshëm hum.bën je.tën edhe sepse nuk kishin as më të voglin faj.
E disa u arr’atisën nga vendi i tyre për t’i shpëtuar regj’imit të Hoxhës. E tillë është edhe historia e dy motrave , të cilat u arra’tisën. Ato notuan për 12 orë vetëm e vetëm që të largoheshin nga vendi.

Sot Zamira dhe Isabela Islami janë dy qytetare amerikane. Bashkë me to ishte edhe vëllai i tyre Klementi. Në gushtin e vitit 1984 ata u nisën nga Ksamili për në Korfuz. I vëllai i tyre hu’mbi dhe nuk dihet se ku është, as sot Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo lexo..

Kurse dy motrat shpëtuan vetëm sepse pranë tyre kaloi një jaht italian. Në atë vit arratisja e e guximshme e Zamirës dhe Isabelës bëri bujë në shumë media ndërkombëtare.

Be the first to comment on "Historia E Bujshme E Dy Motrave Shqiptar Që Notuan 12 Orë Për T’i Shpëtuar Regjimit Të Enver Hoxhës"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*