Humb Babain E Saj, Por Ditën E Dasmës I Ndodh Ajo Që Ka Bërë Të Madh Dhe Të Vogël Të Qanin Me Zë..

Dita më e rëndësishme e çdo gruaje është dita e martesës së saj. Një ditë në të cilën ju jeni qendra e vëmendjes së bashku me të gjithë familjen dhe njerëzit më të rëndësishëm në jetën tuaj. Gjithkush ka argëtim, gjithkush gëzohet … atëherë mendimi shkon tek ata, tek të dashurit që duhet të jenë atje dhe që në vend të kësaj ata u zhdukën. Protagonisti i kësaj historie quhet Mikayla, një vajzë që duhej të martohej, më katërmbëdhjetë tetor, partneri i saj Dokota,hape pamjen mëposhtë dhe shikoje të plotë.

Be the first to comment on "Humb Babain E Saj, Por Ditën E Dasmës I Ndodh Ajo Që Ka Bërë Të Madh Dhe Të Vogël Të Qanin Me Zë.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*