I Riu Që Do I Dhurojë Veshkën Të 19-Vjeçares E Priti Vitin 2021 Me Të Në Spital, Mjeku Publikon Foton: Me Të Mrekullueshmen Nazlije Dhe Të Madhin Valin

Nazlije Sherifi bashkë me Valin nga Deçani, dhuruesin e veshkës, e pritën Vitin e Ri në Spitalin e Mitrovicës.

Nazlije Sherifi bashkë me Valin nga Deçani, dhuruesin e veshkës, e pritën Vitin e Ri në Spitalin e Mitrovicës.

Nazlije Sherifi nga Mitrovica ka nevojë për ndihmën tuaj

Fotografi nga Spitali ka publikuar mjeku Remzi Rrahmani, i cili po ashtu e priti Vitine Ri me ta ta. Postimi i plotë nga mjeku Rrahmani:

Me të mrekullueshmen Nazlije dhe të madhin Valin po e presim vitin e ri 2021 në Spitalin e Mitrovicës. Këta njerëz të japin jetë, motiv, dashuri e dhembshuri. E këndshme biseda me ta.

Nazlijes i uroj shërim të shpejtë, Valit shëndet të plotë dhe të gjthë juve miq të dashur ju uroj gëzim dhe hare në familjet tuaja.

Be the first to comment on "I Riu Që Do I Dhurojë Veshkën Të 19-Vjeçares E Priti Vitin 2021 Me Të Në Spital, Mjeku Publikon Foton: Me Të Mrekullueshmen Nazlije Dhe Të Madhin Valin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*