I Riu Shqiptarë U Lidh Me 70-Vjecarën E Pasur Për Ta Bërë Me Letra Zvicerane, Nuk Do Ta Besoni Çfarë I Ndodhi…

Kur vjen puna tek letrat për te jetuar shqiptarët nuk i thonë jo asgjëje madje nuk e kanë problem edhe moshën. një të ri shqiptarë që ishte i martuar me dy fëmijë, donte të martohej për letra me një të moshuar 70-vjecarë.Mirëpo loja e tyre u zbuluar nga gjykata zvicerane dhe shqiptari ngeli me gishte ne gojë pasi pritet edhe të d.ënohet, sepse ka mashtr*ar autoritete e larta shtetërore..Për më shumë nd!q3ni vid 3on duke Shty pn! ne fo,to rek51a,men po,sht3 ket!j shkri,mi ju ha pen pam,jet…

Be the first to comment on "I Riu Shqiptarë U Lidh Me 70-Vjecarën E Pasur Për Ta Bërë Me Letra Zvicerane, Nuk Do Ta Besoni Çfarë I Ndodhi…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*