I vënë në siklet, Spartak Ngjela zbulon pse nuk u martua asnjëherë

Mund t’i jetë shmangur shumë herë kësaj pyetjeje, por i vënë në mes të fëmijëve në programin ‘Në kurthin e Piter Pan’, avokat Spartak Ngjela u ‘detyrua’ t’u tregonte atyre pse nuk është martuar asnjëherë.

Ai jo vetëm që nuk i bëri bisht pyetjes, por i këshilloi fëmijët të mos vepronin si ai.

Biseda me fëmijët:

Ti përse nuk je martuar? Apo nuk të pëlqen që të martohesh?

Spartak Ngjela: Më dukej vetja si më i lirë mos martohesha, por ju mos e bëni këtë gjë.

Alketa Vejsiu: Si mund t’ju a shpjegojmë fëmijëve martesën me pak fjalë? Pse njerëzit duhet të martohen në jetë?

Spartak Ngjela: Martesa është për të krijuar pasardhësit dhe për të pasur një grua me të cilën do bashkëpunosh në jetë.

Be the first to comment on "I vënë në siklet, Spartak Ngjela zbulon pse nuk u martua asnjëherë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*