Ish-Gruaja E Edi Ramës Ishte Një Ikonë E Filmave Shqiptarë, Shikoni Si Duket Tani Matilda Makoçi Që 35 Vite Më Parë Vetëm Qeshte.

Ish-gruaja e Edi Ramës ishte një ikonë e filmave shqiptarë, shikoni si duket tani Matilda Makoçi që 35 vite më parë vetëm qeshte
35 vite më parë ajo ishte një nga ikonat dhe portretet më premtuese të kinematografisë dhe teatrit.

Matilda Makoçi, një ndër vajzat më të bukura të kohës, ajo që u bë shumë shpejt pjesë e kinematografisë, ajo që tërhoqi shikimin e mijëra djemve të rinj sa herë kalonte në anën tjetër të rrugës, ajo vijon ende të jetë një zonjë të cilën e publiku e do përmes ekranit, por edhe në heshtjen e saj.

35 vite më vonë, pas një jete të heshtur, pasi e bra, ktisi karrierën e saj për të qenë nënë, pas ndarjes së vë, shtirë jo vetëm me kinematografinë, por edhe me djalit të vetëm që ka.
Matilda u përpoq ta rindërtonte jetën e saj, por vështirësitë ishin të mëdha.Shtyp hape.siren rekl5amu,ese dhe shi koni fot,ot ne vazh,dim:

Be the first to comment on "Ish-Gruaja E Edi Ramës Ishte Një Ikonë E Filmave Shqiptarë, Shikoni Si Duket Tani Matilda Makoçi Që 35 Vite Më Parë Vetëm Qeshte."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*