Ishte Kampion Bote Dikur, Por Shkoi Dhe U Bë Grua: Tani Jam E Lirë Dhe Më Pëlqen Vetja Kështu

Ish-talenti i WWE, Gabbi Tuft, është transformuar në grua tr ans gjinore. Trajneri 42-vjeçar i fitnesit, i cili l uftoi nën emrin e sportit “Tyler Reks”, në një intetrvistë televizive quajti udhëtimin Gabbi një histori drit hëruese të tra nzicionit gjinor.

“Gabbi tani do ndajë historinë e saj emocionuese të gjinisë në t ranz icion nga një ish-yll i WWE, bodybuilder, trajner fitnesi në një grua.

Tani më në fund ajo është ‘e lirë dhe gati të sun dojë botën’. Pavarësisht nga sukseset e tij gjatë dhe pas karrierës në WWE, Gabbi ishte ende duke l uf tuar me një person se kret që banonte thellë brenda tij.

Është një person që ai e ka fshehur në heshtjen e zhu rmshme të shpirtit të tij që nga fëmijëria, “- thotë Gabbi.

Be the first to comment on "Ishte Kampion Bote Dikur, Por Shkoi Dhe U Bë Grua: Tani Jam E Lirë Dhe Më Pëlqen Vetja Kështu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*