Ja pse nuk duhet të hani akullin që krijohet pas borës

Ja pse nuk duhet të hani akullin që krijohet pas borës

Ja pse nuk duhet të hani akullin që krijohet pas borës

Ndërsa mund të jetë joshëse të hani akullin që krijohet pas borës kjo gjë mund të jetë edhe shumë e rrezikshme, për këtë arsye meteorologët kërkojnë që të mos e lëpini akullin që shkulni kur krijohet jashtë shtëpive tuaja.

“Ju lutem mos e bëni këtë”, ka thënë Katie Nickolaou nga KMEG.

Ajo shpjegoi:

“Kur formohen akullore, është nga uji që shkrihet nga çatia e shtëpisë suaj. A e dini çfarë tjetër ka mbi çati? Glasa të shpendëve madje shumë prej tyre. Ata ujë ngrihet dhe bëhet akull, e ju po hani glasa”.

Be the first to comment on "Ja pse nuk duhet të hani akullin që krijohet pas borës"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*