Ja Si Të Parandalojmë Shpë.Rthimet E Bo.Mbolave Të Gazit? (VIDEO)

Ja si të parandalojmë shpë.rthimet e bo.mbolave të gazit? (VIDEO)

Ja si të parandalojmë shpë.rthimet e bo.mbolave të gazit? (VIDEO)

Rrahman Sefedini, i cili ligjëron në Fakultetin e Menaxhimit të Emergjencave, ka demonstruar për RTV21 se si duhet të parandalojmë shpër/thimet e bo/mbolave të g/azit. Eksperti i licencuar ka njohuri për shpë/rthimet dhe mjetet e rre/zikshme e po ashtu për menaxhimin e tyre.

Be the first to comment on "Ja Si Të Parandalojmë Shpë.Rthimet E Bo.Mbolave Të Gazit? (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*