“Janë Shitur Mbi 10 Fëmijë”, Përl Ot E Motra E Zhanetës Dhe Kristinës Që Iu Mor Jeta Nga Përparimi: Ja Cu Bënte…

“Janë shitur mbi 10 fëmijë”, përl ot e motra e Zhanetës dhe Kristinës që iu mor jeta nga Përparimi: Ja cu bënte…

“Janë shitur mbi 10 fëmijë”, përl ot e motra e Zhanetës dhe Kristinës që iu mor jeta nga Përparimi: Ja cu bënte…

Një ngjarje la pa f jalë Shqipërinë më 31 dhjetor. Përparim Ademi u mori j etën dy motrave Kristina Bardhi dhe Zhaneta Metani në banesën e tyre në Astir. Më i r ëndë është fakti që ngjarja ndodhi në sytë e Anxhelos, djalit 14 vjeçar të Zhanetës dhe Përparimit.Zhaneta dhe Përparimi kishin lidhje dashurie mes tyre. Përparimi kishte njohur fillimisht Kristinën, e kishte shfr yt ëzuar si pro stit ut dhe më pas kishte marrë dhe Zhanetën që e kishte shfry tëzuar po ashtu. Përparimi ka fëmijë me të dy motrat. Motra e dy të ndjerave, Adriana ka dhënë një intervistë ekskluzive për “Shqipëria Live” ku ka bërë deklarata të forta ndaj autorit të kri mit të r ëndë. Sipas saj, janë sh itur mbi 10 fëmijë të motrave të saj, dhe se Përparimi i ka dërguar në Selanik për pro stitu cion.

“Motra e madhe e ka njohur në fillim Përparimin. Pas asaj kanë bërë këtë vajzën dhe ai nuk i ka dhënë atësinë. Në fillim mori motrën e madhe, e nx ori në rrugë dhe pas një viti ka ardhur e ka marrë motrën time të voglën të babai, ka qenë 15 vjeçe. Babai im i tha se do të të den on coj, kur i tha se do të de non coj i tha se i kam vajzat në Tiranë, janë të së mura dhe të kërkoj që të vish ti. E ka çuar në mal të Dajtit dhe e ka kë rcën uar me th i kë. Nëse ti më den oncon, do të sh u aj si familje. E mori motrën e vogël dhe e çoi në Selanik. I linte shtatzënë dhe i d et yronte që t’i sh isnin. Janë shi tur mbi 10 fëmijë.

Dy motrat e mia, ka qenë edhe e shoqja e tij në Greqi. Edhe gruaja e tij ka ngelë shtatzënë dhe e kanë shi tur fëmijën. Kjo pasi nuk u dilnin lekët që të mbaronin vilën. Motrën e madhe e la, pasi nuk bënte më fëmijë. Kur ngeli motra e madhe shtatzënë në fillim nuk pranoi ta sh iste, ai e ka va rur me tel në f yt. Ka bërë shumë gjëra, kanë ardhur motrat të nxira. I ka th yer motrës së madhe edhe kë mbën, shumë t or tura. Neve nuk na ka lënë motra jonë e madhe, nuk na lejohej që të bënim ne d en oncim. Ato vetë nuk e bënë asnjëherë hapin”, ka thënë ajo.

Be the first to comment on "“Janë Shitur Mbi 10 Fëmijë”, Përl Ot E Motra E Zhanetës Dhe Kristinës Që Iu Mor Jeta Nga Përparimi: Ja Cu Bënte…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*