Janë Të Martuar Por Burri Ka 20 Vjet Që Nuk I Flet Gruas Së Tij, Arsyeja E Tij Është E Padëgjuar Më Parë Dhe Do T`Ju Habisë

Janë të martuar por burri ka 20 vjet që nuk i flet gruas së tij, arsyeja e tij është e padëgjuar më parë dhe do t`ju habisë –

Ndiheni të refuzuar nga partneri juaj dhe, si hak/marrje, re/fuzoni të flisni, ndoshta disa orë apo edhe një ditë? Ky burre mbajti nje qendrim duke qene i heshtur me gruan e tij për 20 vjet.

Tingëllon pot/huajse e pamundur, por kjo është ajo që ndodhi midis një çi/fti japonez, edhe pse ata jetonin së bashku,derisa njëri nga fëmijët e tyre vendos t’i marrë gjërat në duart e veta.
Otou, nga Japonia jugore, ka tre fëmijë me gruan e tij, Yumi. Otou i ka dhënë Yumit rastin më eks/trem të trajtimit të heshtur, që zgjati 20 vjet, pervec te ndonje rasti te komunikimit nepermjet ndonje ‘murmuritjeje’ neper dhe/mbe. Imagjinoni këtë:

Djali 18-vjeçar i ç/iftit, Yoshiki, kurrë nuk kishte dëgjuar prindërit e tij të flisnin me njëri-tjetrin….Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..

Be the first to comment on "Janë Të Martuar Por Burri Ka 20 Vjet Që Nuk I Flet Gruas Së Tij, Arsyeja E Tij Është E Padëgjuar Më Parë Dhe Do T`Ju Habisë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*