Jasmina ik nga Përputhen bashkë me Andin/ Bora Zemani i vuri kushtin që…

Para disa ditësh, Andi tërho qi deklaratën për Jasminën, duke u shprehur se nuk shihte një përputhje mes tyre.

Ai tha se ata nuk mund të kenë një të ardhme bashkë, pas de bateve të f orta që kanë pasur me njëri-tjetrin. Pas kësaj ngjarje ata munguan për një kohë të gjatë në “Për’puthen” dhe sot u rikthyen të dy pas disa ditësh.

Mirëpo më vonë ata lanë të kuptohet se do të donin të vazhdonin njohjen jashtë me njëri-tjetrin, sepse këto kohë kanë qenë gjithmonë nën pr esionin e kamerave dhe komenteve të njerëzve.
“Çfarë nuk sqarojmë dot këtu, ndoshta jashtë mund ta sqarojmë”, tha Andi.

Kështu, kërkesa e tyre u pranua dhe Bora tha se ata mund të njihen bashkë jashtë programit, por me një kusht.

“Jemi gati ta pranojmë këtë gjë, vetëm që ky çift të mos th yhet. Ju të dy la rgoheni nga programi, por do të keni një detyrim të fu ndit, që pas një muaji të vini dhe tregoni se çfarë ka ndodhur mes jush”, tha Bora.

Be the first to comment on "Jasmina ik nga Përputhen bashkë me Andin/ Bora Zemani i vuri kushtin që…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*