Jemi në sezonin e tyre! Njihuni me të mirat e gështenjave për shëndetin

Jemi në sezonin e tyre! Njihuni me të mirat e gështenjave për shëndetin

Gështenja, përveç se është tejet e shijshme për t’u ngrënë, ajo përdoret edhe për trajtimin e hemorroideve, prostatës së zgjeruar dhe venave.

Ekstrakti i farës së gështenjës përmban escin, një komponent që stabilizon muret e enëve të gjakut venoz, duke reduktuar kështu pamjen e fryerjes dhe ënjtjes, si dhe dhimbjet e këmbëve.

Për t’i trajtuar më mirë këto sëmundje, rekomandohet konsumimi i çajit të përbërë nga gështenja.

Be the first to comment on "Jemi në sezonin e tyre! Njihuni me të mirat e gështenjave për shëndetin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*