Jetë o jetë/ Shqiptarë s’kanë bukë të hanë, mbesa e Berishës shijon jetën jashtë vendit…

Ajo është një natyre reb ele, që gjithmonë thotë atë që do, pa u pe nguar nga askush. Eshtë pikërisht Dasara Malltezi, e njohur ndryshe si Supermbesa e ish-kryeministrit Sali Berisha.

Ajo përbën gjithmonë interes për ndjekësit dhe kështu është edhe një ndër emrat e lakuar shpesh në media.

Ndryshe nga disa kohë më parë, kohët e fundit mbesa e Berishës nuk ka qenë aktive në Instagram dhe vetëm së fundmi ka publikuar disa fotografi ku duket se i është rikthyer lookut të vjetër, si një vajzë e bukur dhe e ëmbël. Gjithsesi Dasarës i shkojnë të gjitha gjërat që bën me lookun, edhe kur eksperimenton.

Be the first to comment on "Jetë o jetë/ Shqiptarë s’kanë bukë të hanë, mbesa e Berishës shijon jetën jashtë vendit…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*