Jozefina Topalli flet për herë të parë për familjen/ Fëmijët e mi kanë shkuar në shkolla publike, ashtu si gjithë fëmijët e tjerë

sh kryeparlamentarja Jozefina Topalli ka rrëfyer disa detaje nga jeta e saj private dhe ajo profesionale.

A do t’i rikthehet politikës? Si përgjigjet Jozefina Topalli – Balkanweb.com – News24

Topalli thotë se fëmijet e saj janë shkolluar në shkolla publike jo private dhe janë trajtuar njësoj si fëmijët e tjerër.
Gjithashtu ajo ka folur edhe për vështirësitë e saj si nënë dhe si politikane.

“Fëmijët e mi kanë qenë në ankth apo stres kur mami i tyre ishte në vështirësi. Ikja në mëngjes dhe kthehesha në mesanëtë.
Djali më thoshte gjithmonë: Mos u vono, mami hajde shpejt”, tregon Topalli.

Një ndër shprehjet që mbahet mend gjatë seancave plenare kur Topalli ishte kryetare Kuvendi, ishte “Të kapa për zhelesh të nxorra jashtë”.
“Nuk i kam kuptuar në fakt se në dialektin tim nuk ka konotacion të keq nuk e dija që kishte bërë kaq pqrshtyoje”, thotë Topalli.

Be the first to comment on "Jozefina Topalli flet për herë të parë për familjen/ Fëmijët e mi kanë shkuar në shkolla publike, ashtu si gjithë fëmijët e tjerë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*